VIDÉKI DIÓS TÖLTELÉK PISKÓTÁKHOZ, SÜTEMÉNYEKHEZ!

Ajánld ismerőseidnek!







A diós sütemények nagyon finomak, de csak akkor, ha jó vastag bennük a töltelék! Piskótát és más süteményeket is megkenhetünk vele.


Hozzávalók
10 dkg burgonya,
10 dkg vaj,
20 dkg porcukor,
10 dkg darált dió,


2 dl tej.



Elkészítés
Kb. 10 dkg héjábon főtt, hámozott, és melegen áttört burgonyát elkeverünk 10 dkg vajjal és 20 dkg porcukorral. 10 dkg darált diót leforrázunk 2 dl egy darabka vaníliával felfőzött tejjel, hozzákeverjük a burgonyás péphez. egy kanál rummal ízesítjük, és jól elkeverjük. Hidegen kenjük a tortalapokra.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://bidista.com