Tejfölös,citromos krémes kocka


Ajánld ismerőseidnek!



Hozzávalók a piskótához:
3 db tojás
3 ek. liszt
3 ek. porcukor
1 kk. sütőpor
20×30 cm-es tepsi a sütéshez4
A krémhez:
375 gr tejföl 
ízlés szerint cukor
2 db citrom leve vagy ízlés szerint
1 / 2 liter Hullala 
10 gr zselatin zselatin
1,5 doboz piskótatallér (csokoládés bevonatú,belseje gyümölcsízes)





Elkészítése:
A piskótát megsütjük a hozzávalókból
A krémet elkészítjük.
A tejfölt a cukorral,citrom levével kikeverjük,a tejszínt keményre felverjük.
A zselatint 1 dl langyos vízben feloldjuk,a tejfölös krémbe keverjük,majd a tejszínnel tovább verjük.
Pár percre a hűtőbe tesszük dermedni.
a krém 1/3 részét a piskótára kenjük,kirakjuk piskótatallérral,majd a többi krémmel befedjük.
Csokiforgáccsal díszítettem,de mással is lehet díszíteni.
Nagyon finom,extra süti


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is



Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje