Hozzávalók:
10 db tojás
20 dkg porcukor
10 kanál víz
20 dkg liszt
10 dkg darált dió
1 csomag vaníliás cukor A tojások sárgáit fehéredésig keverjük a cukorral, kanalanként hozzáadjuk a vizet, majd kikeverjük a sütőporos, szitált liszttel is. A végén forgatjuk bele a tojások fehérjének keményre vert habját,és a darált diót. 2 lapot sütünk belőle.
Krém:
6 dl tej
2 csomag vaníliaízű pudingpor
15 dkg porcukor
10 dkg darált dió
15 dkg Ráma margarin
0.5 dl rum
1 csomag vaníliás cukor A tejet a pudinggal és a cukor felével felfőzzük, amikor felforr, beleszórjuk a diót, s még 1-2 percig főzzük. Kavargatva kihűtjük, s jól eldolgozzuk a csipetnyi sóval, és a maradék cukorral habosra kevert margarinnal. Rummal ízesítjük. Fele krémet rákenjük az alsó lapra,másik felét,a tetejére. Én most a képen tejszínhabbal kentem le,kinek melyik tetszik,Darált dióval megszórjuk a tetejét.