Fogyaszd a céklát és nem kell orvoshoz menned


Ajánld ismerőseidnek!






A céklának magas antioxidáns tartalmának köszönhetően elképesztő hatásai vannak. A cékla rákmegelőző hatású, javítja a látást, tisztítja a beleket és a májat, segít a fogyásban. Csodás hatásai vannak annak ellenére, hogy termesztésével nincs sok gond. Ha szeretnénk kipróbálni gyógyhatásait mindig kéznél van, akárki könnyedén és olcsón hozzájuthat.

Látásunk javítása és a szemünk egészségének megőrzése érdekében érdemes gyakran céklát fogyasztani, mivel erősíti a szemet.

A céklalé méregteleníti a szervezetet és mivel rostokban gazdag a székrekedést is megakadályozza. Jó hatással van az emésztésre ezért bélpanaszok esetén fogyassz céklalevet.





A cékla kitisztítja a szervezetet, így a fogyáshoz is hozzásegíthet. A rosttartalmának köszönhetően fokozza az emésztést, így gyorsabban leadhatod a plusz kilókat.

A rendszeresen fogyasztott céklalé könnyedén helyreállítja a koleszterinszinted, védi az érrendszert, segít a szívproblémák és a rákos megbetegedések elkerülésében. Főként a vastagbélrákkal szemben bizonyított a hatása.

Fogyassz gyakran céklalevet és próbáld meg beilleszteni a mindennapjaidba. Ha túl intenzívnek találod az ízét, akkor más zöldségekkel ízesítheted a céklalevet. 

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is