Pusztítsuk el vírust!



Ajánld ismerőseidnek!



 


  Szezonja van a felső légúti megbetegedéseknek. A nedves, párás, hideg időben hamar össze lehet szedni valamilyen nyavalyát. Ilyenkor – főleg amíg csak kezdeti, enyhébb tünetek jelentkeznek – legyintünk, hogy biztos valami baci, majd elmúlik…
Gyógynövények  vitaminok, vitaking,  sütés, nyelv, immunrendszer, alapítvány, parfümök, cipő, cukrász
Aztán amikor mégsem múlik el, és már összecsapnak a hullámok a fejünk felett, megyünk az orvoshoz, hogy segítsen. Az esetek nagy részében torokgyulladás, láz, köhögés követi a náthás felvezetést, na meg a háziorvos. Az orvos rutinján meg némi szerencsén múlik, hogy eltalálja-e a kórságunk okozóját: baktérium vagy vírus. Általában – tisztelet a kivételnek – biztos, ami biztos alapon felír egy antibiotikumot, ami vagy használ, vagy nem. Vírus ellen ugyanis nem nagyon van gyógyszer.
Gyógynövények  vitaminok, vitaking,  sütés, nyelv, immunrendszer, alapítvány Megelőzéssel, az immunrendszer rendszeres karbantartásával kevés esélyük van a vírusoknak, baktériumoknak arra, hogy megbetegítsenek minket, de ha már megtörtént, akkor sem kell kétségbe esni, van megoldás!

Több olyan gyógynövény létezik, amivel legyőzhetjük a vírusokat. De mielőtt tovább lépnénk, nagyon fontos ilyenkor a nagy mennyiségű C-vitamin bevitele. Ezt legolcsóbban és leghatékonyabban nem a gyógyszertári tablettákkal tudjuk megoldani, hanem a por alakú, fél kilós kiszerelésben kb. 1 300 Ft-ért kapható aszkorbinsavval. Betegség esetén felejtsük el az „ajánlott” mennyiségeket, és hallgassunk Szent-Györgyi professzorra: napi 8-10 gramm a hatékony mennyiség, azaz 8-10 kávéskanálnyi. Én magam úgy szoktam, hogy főzök kb. 2 liter teát, ez elég egy napra, reggeltől estig beosztva és minden csészébe teszek egy kávéskanál aszkorbinsavat, azaz C-vitamint. Ezzel együtt ajánlott valamilyen szerves ásványi anyag szedése is.




A vírusok és baktériumok ellen a legjobban az Aloe vera vált be. A növény – azon túl, hogy hatékony vírus- és baktériumölő – egy komplex természetes, 242-féle bioaktív összetevőt tartalmazó „multivitamin” is egyben. Magyarországon is beszerezhető – sárga, literes flakonban – az Aloe vera leveléből nyert lé, vagy ahogyan emlegetni szokták: gél (utalva a levelek belsejét alkotó növényi nedv eredetileg kocsonyás állagára). Ezt a rostos grapefruitra emlékeztető italt kell – megint csak az ajánlott mennyiség többszörösét – naponta négyszer-hatszor, lehetőleg éhgyomorra inni. Egy-egy adag mennyisége 0,3-0,5 dl legyen. Ha lázasak vagyunk, onnan fogjuk észlelni először a hatását, hogy egy-másfél nap alatt elmúlik a láz.

Egy ilyen természetes megoldás nem kerül többe, mint a gyógyszerek, és hatékonyan, káros mellékhatások nélkül állítja helyre a szervezet működését, miközben elpusztítja a kórokozókat.



Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is



Követheted az egészség táblánkat a pinterest oldalon is!