Ajánld ismerőseidnek!
1 tojást 1 csésze cukorral habosra verünk, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadunk ½ csésze étolajat, 1 csésze tejet, 1 csésze darált diót, 1 csésze réteslisztet, 1 csomag sütőport és 1 csomag vaníliacukrot. Egy körülbelül 20x30 cm-es tepsit zsiradékkal kikenünk, liszttel beszórunk, beleöntjük a tésztát és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük (kb. 25 perc).
Közben elkészítjük a krémet: 600 ml tejhez hozzáadunk 2 zacskó vaníliapudingot, és megfőzzük. Ha elkészült a puding, kihűtjük. 150 g vajat habosra verünk, és ehhez a habos vajhoz adagoljuk hozzá apránként a pudingot (folyamatos kevergetés mellett). A tölteléket a megsült tészta tetejére kanalazzuk, elsimítjuk, majd díszítjük