Ajánld ismerőseidnek!
Sütünk egy 6 tojásos sárga piskótát,melyet kihűlve ketté vágunk!
Túrókrém:
500 g túrót ízesítünk tetszés szerint porcukorral,vaníliacukorral,citrom héjával,levével.
Majd hozzá adunk 4 dl felvert tejszínhabot.
Vaníliakrém:
2 csomag vaníliapudingot megfőzünk 8 dl tejben, 8 evőkanál cukorral,majd langyosan hűtjük.
Első piskótalapra öntjük a még langyos pudingot,erre kerül a túrókrém és befedjük a piskóta másik felével.
Hab:
Felverünk 2 dl tejszínhabot,belecsorgatunk 1 tábla fehér csokit felolvasztva,és ezt simítjuk a süti tetejére,csoki forgáccsal leszórjuk.
A piskóta 25*35 tepsiben készült,légkeveréses sütőben.