A tésztához:
1 csomag leveles tészta
Az első krémhez:
1 üveg meggy
8 evőkanál búzadara
3 kanál cukor
A második krémhez:
2 csomag vanília puding
3 kanál cukor
8 dl víz
25 dkg margarin
A tetejére:
4-5 dl Hulala
tortabevonó
A leveles tésztából egy közepes tepsi hátán két lapot sütünk. Az első krémhez a cukros meggybefőtt levében megfőzzük a búzadarát. A meggyet botmixerrel össze tőrjük, a főzött krémhez keverjük, majd megkenjük vele az alsó lapot. A második krémhez a vízben megfőzzük a pudingot a cukorral, és kihűtjük. Ezután a kihabosított margarint hozzákeverjük, a meggyes krémre kenjük. A tejszínhabot keményre verjük, a pudingos krémre kenjük. A másik lapot bevonjuk csokoládéval (nem muszáj, lehet csak porcukorral megszórni), szeletekre vágjuk, és kirakjuk vele a sütemény tetejét. Jó, ha egy éjszakát a hűtőben dermed.
Vankó Sándorné receptje.